Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Циганик: «Не можна не відзначити Ваната. Чекаю його гол і у ворота «Оболоні»

2023-08-04 08:46 Відомий український телеведучий Ігор Циганик поділився своїм прогнозом на матч 2-го туру чемпіонату України між київськими ... Ігор Циганик: «Не можна не відзначити Ваната. Чекаю його гол і у ворота «Оболоні»

Відомий український телеведучий Ігор Циганик поділився своїм прогнозом на матч 2-го туру чемпіонату України між київськими «Оболонню» і «Динамо», який відбудеться сьогодні в столиці.

Ігор Циганик

«Поки незрозуміла для мене „Оболонь“, судячи з їхньої стартової гри проти „Колоса“ (0:0). Вони змогли героїчно не програти. З „Динамо“ „пивовари“ повинні також зіграти від оборони, будуть діяти максимально закрито, заважати фавориту.

Але „Динамо“ однозначно має перемагати „Оболонь“, адже новачок поки що звикає до УПЛ, не має такого досвіду. Із „Минаєм“ (4:1) „біло-сині“ пропустили швидкий гол у свої ворота на помилці, потім миттєво вийшли вперед, отримали вилучення Попова, але за рахунок класу змогли перемогти.

Цього разу я теж розраховую на перевагу „Динамо“ проти „Оболоні“ і за рахунок класу, і за рахунок індивідуальної майстерності. Прогнозую, що „біло-сині“ зможуть забити більше двох м’ячів. Не можу не відзначити Владислава Ваната — очікую його чергового точного пострілу», — сказав Циганик.

Кращий коментар

auto-smazhelyuk-vasil
Смажелюк Василь - Наставник
04.08.2023 09:00
Ванат зараз дуже подобається своєю активністю, заряженністю на ворота суперника, і особливо тим, що вміє бити, як лівою так і правою ногою, що в нашому футболі є рідкістю!! Сподіваюсь, що його гольова феєрія продовжиться але найголовніше, щоб Не Було травм!!!!

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть