Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Григорій та Ігор Суркіси привітали з ювілеєм Юрія Піхтовнікова

2023-08-14 17:39 Сьогодні свій ювілей відзначає директор стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського Юрій Піхтовніков. З нагоди 70-річчя Юрія ... Григорій та Ігор Суркіси привітали з ювілеєм Юрія Піхтовнікова

Сьогодні свій ювілей відзначає директор стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського Юрій Піхтовніков. З нагоди 70-річчя Юрія Олександровича привітали Григорій Суркіс та президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Юрій Піхтовніков (фото: fcdynamo.com)

Шановний Юрію Олександровичу!

Висловлюю найпалкіші поздоровлення з нагоди Вашого ювілею!

Від щирого серця вітаю людину, котра зробила значний внесок у розбудову інфраструктури улюбленого клубу. Ви присвятили київському «Динамо» роки плідної та системної праці, за що уся наша футбольна сім’я Вам дуже вдячна.

Фантастична відданість справі, професіоналізм та досвід ювіляра забезпечують не лише зразковий стан стадіону, що з гордістю носить ім’я великого Лобановського, а й своїм прикладом надихають і колег з інших вітчизняних клубів.

Усі динамівські команди — від дитячих до головної — мають можливість тренуватися та грати на полях відмінної якості. І багато в чому це ваша особиста заслуга!

Від щирого серця бажаю Вам успіхів і здоров'я, щастя Вашій родині, здійснення Ваших бажань!

З повагою,
Григорій Суркіс

Шановний Юрію Олександровичу!

З нагоди Вашого ювілею прийміть від усіх динамівців та від мене особисто найщиріші вітання та найкращі побажання Вам та Вашим близьким і рідним!

Довгі роки Ви вірою і правдою служите київському «Динамо». Колеги знають Вас як професіонала своєї справи, а також як чуйну, позитивну, доброзичливу людину. Всі динамівці цінують Вас за Ваше відповідальне ставлення до найменших дрібниць, пов’язаних із клубним господарством.

І в непрості ковідні часи, і в нинішні дуже важкі для нас усіх часи страшної війни завдяки Вашим старанням і організаторським здібностям стадіон завжди був готовий приймати будь-які матчі.

У день Вашого ювілею окрім головного — якнайшвидшої перемоги України у війні — бажаю Вам здоров’я, довголіття, родинного затишку та благополуччя, а також творчої наснаги та невичерпної енергії!

Президент ФК «Динамо»
Ігор Суркіс

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
14.08.2023 18:04
Поважна людина. Здоров'я!

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть