Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

В'ячеслав Фрідман: «Бразильці всі їдуть із «Дніпра-1». Бланко — вагається»

2023-09-03 17:05 Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман розповів про кадрові проблеми команди у зв’язку із поверненням до рідного ... В'ячеслав Фрідман: «Бразильці всі їдуть із «Дніпра-1». Бланко — вагається»

Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман розповів про кадрові проблеми команди у зв’язку із поверненням до рідного міста.

В'ячеслав Фрідман (фото: sport.ua)

— Бразильці всі їдуть. Бланко — вагається, переживає, навіть більше не від того, що щось прилетить, а з особистих питань. У нього сім’я живе в Барселоні, і якщо у нас, наприклад, буде кілька днів вихідних, як йому добиратися до Іспанії?

Є і наші українські хлопці, які родом не з Дніпра, ‒ вони теж дуже хвилюються і нервують, я не буду їхніх прізвищ називати. Місцеві хлопці ‒ їм простіше, вони знають ситуацію у місті, проте нервують і вони. Прижилися усі вже в Ужгороді, а зараз треба переїжджати.

Загалом непроста ситуація. Та й тренера команда поки що немає. За ці дні будемо щось вирішувати. Можливо, курс візьмемо на український вектор. Може, тимчасово запросимо якогось тренера. Подивимось, — наводить слова Фрідмана «Український футбол».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2023, 17:05

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть