Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мирон Маркевич: «Лідерами збірної у найближчих матчах мають стати Мудрик і Зінченко»

2023-09-08 18:39 Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич поділився із 1927.kiev.ua очікуваннями від матчів збірної України проти Англії та ... Мирон Маркевич: «Лідерами збірної у найближчих матчах мають стати Мудрик і Зінченко»

Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич поділився із 1927.kiev.ua очікуваннями від матчів збірної України проти Англії та Італії.

Мирон Маркевич (фото: fckarpaty.org.ua)

— Команди дуже і дуже непрості, але потрібно постаратися і взяти очки. Дві нічиї були б дуже хорошим результатом. Мені здається, що з Англією нашій збірній буде простіше грати, адже англійці вже набрали очки. З Італією буде важче — їм конче потрібно перегравати збірну України.

Чи можуть бути сюрпризи від команди Сергія Реброва для таких іменитих збірних?

— Можуть, чого ж ні? Потрібно виходити і грати. Сергій Ребров недавно очолив збірну, але футболісти, практично, ті ж самі, які грали і при Шевченкові, і при Петракові. Не бачу якихось серйозних проблем з тим.

Які гравці будуть лідерами команди в цих матчах?

— Певно, що Мудрик і Зінченко. Надіємось, що і Яремчук «підтягнеться». Можливо, перехід у «Валенсію» піде йому на користь і він зараз перебуває в кращому психологічному стані, адже «Валенсія» — дійсно хороший клуб.

Микола ТИМОЩУК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.09.2023, 18:39

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть