Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ілля Забарний: «Розуміємо, що у збірної України ще є шанс вийти з групи»

2023-09-13 15:21 Захисник збірної України Ілля Забарний прокоментував поразку від Італії (1:2) у матчі відбору Євро-2024. «Як Англія, ... Ілля Забарний: «Розуміємо, що у збірної України ще є шанс вийти з групи»

Захисник збірної України Ілля Забарний прокоментував поразку від Італії (1:2) у матчі відбору Євро-2024.

«Як Англія, так й Італія — це топові збірні. Їхні гравці — одні з найкращих у світі, важко протистояти таким футболістам. Італія атакувала більше на швидкість, вважаю, у них був сильніший пресинг. Нам мало що вдавалося, дуже важко було виходити із захисту

Десь бракувало якості у передачах і відкриваннях. Та однаково, думаю, що ми виступили на високому рівні. Хлопці — молодці, віддали усе, що могли. Проаналізуємо цю гру й будемо налаштовуватися на інші».

Усі розуміють, що потрібно робити свою справу до кінця. Я ж кажу, що всі виклалися на максимум. Десь бракувало у першому таймі, потрібно було додавати, всі це відчували й робили усе, що могли, щоб зрівняти рахунок або ж навіть більше.

Звісно, розуміємо, що шанс ще є. Ми повинні віддавати усе, що можемо, бо це футбол, це командна робота, якщо ми віддамо усе, що можемо, то обов’язково вийдемо. Потрібно організовано діяти, як команда.

Я дуже вдячний людям, хто приходить на футбол, хто підтримує Україну, хто дивиться. Я сподіваюся, що кожна людина, яка дивиться наші матчі, вона відволікається від тих подій, які зараз є у нашій країні – перемога скоро», - сказав Забарний.

Суспільне спорт

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть