Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Херардо Мартіно розповів про менталітет Ліонеля Мессі

2023-09-16 04:51 Головний тренер «Інтер Маямі» Херардо Мартіно розповів про особливості характеру нападника Ліонеля Мессі. Ліонель Мессі, Getty ... Херардо Мартіно розповів про менталітет Ліонеля Мессі

Головний тренер «Інтер Маямі» Херардо Мартіно розповів про особливості характеру нападника Ліонеля Мессі.

Ліонель Мессі, Getty Images

«Мессі був явно засмучений після нульової нічиєї з „Нешвіллом“. Мені довелося сказати йому: „Розслабся, ми не збираємося вигравати кожну гру. Ми не можемо припускати нічиїх, але нам треба продовжувати шукати способи прогресу“. Мессі був дуже засмучений, наче ми програли гру. Ми все ще намагаємося знайти себе, але він постійно прагне перемоги, і змінити цей менталітет дуже складно. Я ніколи не хотів би змінити цей менталітет. Саме це робить його кращим», — наводить слова Мартіно The Athletic.

Кращий коментар

auto-shapych
Shapych - Эксперт
16.09.2023 09:47
Коли у гравців менталітет переможців, то вони виходять на поле виключно ЗА перемогою, і поразки сприймаються як маленька трагедія. Згадую, як колись розповідав Буряк про свою першу поразку в Торпедо. Казав, затримався на полі після фінального свистка, підходить до роздягальні і не вірить свом вухам - там звучить сміх. В Динамо після поразок в роздягальні стояла мертва тиша... Для мене ЦЕ стало на все життя. Навіть, коли сідаєш грати в "дурня", чи в шашки - виключно на перемогу! І не розумію напарника, який каже, - Ну, програли, не тією картою побив, ну, і що? Чого ти психуєш? Я стараюсь більше з таким напарником не грати. Більше поважаю пацана, який не дуже вміє грати, але вмирає на полі, ніж технічного понтовика.

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть