Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Питання про відставку Ротаня навіть не підіймалося», — журналіст

2023-09-26 08:04 Журналіст Володимир Звєров спростував інформацію про те, що головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань після матчу 8-го ... «Питання про відставку Ротаня навіть не підіймалося», — журналіст

Журналіст Володимир Звєров спростував інформацію про те, що головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань після матчу 8-го туру чемпіонату України з одеським «Чорноморцем» (1:5) вирішив подати у відставку з посади, але його ледве відрадили.

Руслан Ротань. Фото - fco.com.ua

«Щойно з’явилася інформація про те, що Ротань збирався подати у відставку, я став її перевіряти. У результаті, за моїми даними, які я отримав від джерел в „Олександрії“, таких розмов взагалі не було — питання про відставку Ротаня після матчу з „Чорноморцем“ навіть не порушували.

З іншого боку, наступні два матчі „Олександрії“ — проти „Руху“ в Кубку України, і проти „Динамо“ в чемпіонаті України — можуть стати для Ротаня ключовими», — сказав Звєров в ефірі Youtube-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».

Кращий коментар

auto-yurij182
Юрий katso - Наставник
26.09.2023 10:32
В нынешней ситуации в каждом клубе много молодежи,но игра Александрии с каждым матчем все хуже. Если не в ближайшее время,то зимой точно будет отставка. И чем этому президенту Шаран не угодил,не понятно

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть