Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Зінченко видалив історію в Instagram про підтримку Ізраїлю і закрив профіль після напливу арабських користувачів (ФОТО)

2023-10-08 13:15 Захисник лондонського «Арсеналу» і збірної України Олександр Зінченко видалив історію у своєму інстаграмі, в якій він ... Зінченко видалив історію в Instagram про підтримку Ізраїлю і закрив профіль після напливу арабських користувачів (ФОТО)

Захисник лондонського «Арсеналу» і збірної України Олександр Зінченко видалив історію у своєму інстаграмі, в якій він виступив на підтримку Ізраїлю, який учора вранці атакували бойовики терористичного угруповання ХАМАС.

Олександр Зінченко

Також футболіст закрив свій профіль у соціальній мережі. Річ у тім, що після цієї публікації арабські користувачі інстаграму почали масово залишати негативні коментарі під постами гравця.

Крім того, від сторінки Зінченка відписалося близько 500 000 користувачів. Зараз у нього 2,5 мільйона фоловерів, а було понад 3.

Кращий коментар

auto-anethum-simplex
Anethum Simplex Штефан - Читатель
08.10.2023 14:41
Цілком прогнозовано. Клуб належить арабам. Слід було догадатися, що буде. Може не треба було зовсім щось писати в такій ситуації, а? Твоя Батьківщина воює з кацапістаном, пиши про це.АБо зовсім не лізь в політику. Я, звісно, за Ізраіль та проти орків, неважливо чиїх, арабських або росіянських... Але, наприклад, показувати свою точку зору в домі, де крім мене живуть ще 5!!! мусульманских сімей, я 10 разів подумаю. А тут лише інстаграм... Та йдуть вони всі в сраку, теж мені проблема!

Читати всі коментарі (31)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть