Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Журналіст: «Такі гроші вкладаються в «Полісся», але на стадіоні немає приміщення для прес-конференцій. Цей нонсенс»

2023-10-09 13:54 Журналіст Володимир Звєров прокоментував ситуацію з відсутністю приміщення для пресконференцій на Центральному міському стадіоні в Житомирі, ... Журналіст: «Такі гроші вкладаються в «Полісся», але на стадіоні немає приміщення для прес-конференцій. Цей нонсенс»

Журналіст Володимир Звєров прокоментував ситуацію з відсутністю приміщення для пресконференцій на Центральному міському стадіоні в Житомирі, про що ми повідомляли вам раніше.

Центральний стадіон у Житомирі

«На Центральному міському стадіоні в Житомирі, на якому проходив матч чемпіонату України „Полісся“ — „Динамо“, немає відповідного приміщення для прес-конференцій. Це просто фантастика. Такі гроші вкладаються в клуб, такі зарплати дають футболістам, говорять про єврокубки, але немає приміщення, де можна організувати прес-конференцію. Це реально нонсенс» — сказав Звєров в ефірі «Профутбол Digital».

Кращий коментар

auto-boris39
Борис - Наставник
09.10.2023 16:41
Зверов, как журналист ведущего спортивного медиа, мог бы и знать, что стадион в Житомире не находится в собственности клуба. Там кроме помещений для пресс-конференции ещё много чего нужно доделать, а война все эти планы свела на нет, так как это касается местного бюджета. Я не верю, что такой журналист мог этого не знать. Но надо же похайповать на теме.

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть