Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віктор Вацко: «Я був вражений агресивністю і войовничістю Шапаренка — це той характер, який потрібен «Динамо»

2024-05-14 16:04 Відомий коментатор Віктор Вацко в етері програми «Вацко Live» відзначив гру півзахисника «Динамо» Миколи Шапаренка у ... Віктор Вацко: «Я був вражений агресивністю і войовничістю Шапаренка — це той характер, який потрібен «Динамо»

Відомий коментатор Віктор Вацко в етері програми «Вацко Live» відзначив гру півзахисника «Динамо» Миколи Шапаренка у матчі чемпіонату України проти «Шахтаря» (0:1).

Віктор Вацко

«Я вважаю, що Шапаренко в цьому матчі показав, що він є лідером київського „Динамо“. Він показав, що може не тільки грати у футбол, а може й давати правильний менталітет з точки зору бійцівських якостей. Я за ним раніше такого не помічав.

В матчі проти „Шахтаря "я був вражений агресивністю і войовничістю Шапаренка, я вважаю, що це величезний плюс. Це дуже важливо у футболі. Круто коли на полі бійці, а не м’які іграшки, білі і пухнасті кошенята. Це той характер, який потрібен "Динамо“.

Шапаренко був найактивнішим у складі киян, здається, що він був всюди. Він не боявся грати у футбол, він не боявся відповідальності, він не ховався за спинами партнерів, він не боявся помилитись», — цитує Вацка телеграм-канал «Взбірна».

Кращий коментар

dltoster
Денис - - Наставник
14.05.2024 16:48
Що він верзе. Це то, з чим Шапаренко треба працювати. Образи не в агресивність треба виливати, а в гарну гру. Бійці повинні терпіти та наказувати суперника там, де треба - діями футбольними, а не гавканням та боданням.

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть