Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» може повернутися до зірваного трансферу португальського захисника

2023-10-10 23:14 Наприкінці минулого року київське «Динамо» успішно погодило умови придбання центрального захисника румунського клубу «Петролул» Маріана Худзі, ... «Динамо» може повернутися до зірваного трансферу португальського захисника

Наприкінці минулого року київське «Динамо» успішно погодило умови придбання центрального захисника румунського клубу «Петролул» Маріана Худзі, повідомляє Orange Sport.

Маріан Худзя

За інформацією джерела, сторони дійшли згоди із сумою трансферу 24-річного португальця з румунським громадянством у розмірі 800 тисяч євро (плюс відсоток для «Петролула» від подальшого продажу), у якому головний тренер «Динамо» Мірча Луческу бачив заміну Іллі Забарному. А сам Худзя вже готувався вирушити до Києва, щоб підписати контракт із «біло-синіми». Однак захисник отримав серйозну травму — розрив хрестоподібної зв’язки коліна, і через це перехід зірвався.

Але через майже 10 місяців Худзя повністю відновився після такого серйозного пошкодження і наприкінці вересня повернувся на поле. При цьому джерела Orange Sport повідомляють, що інтерес Луческу до Худзі може повернутися, якщо тому вдасться досягти тієї форми, в якій він перебував до того, як отримав травму.

Кращий коментар

auto-wiwisisilka2
Wiwisisilka Wiwisisilka1 - Начинающий писатель
11.10.2023 02:44
Щось мало віриться таким новинам, по перше Худзя лівоногий центральний захисник, то яка вже заміна Забарному, який правоногий. По друге, яка домовленість, румунські змі суму назвали в 1 міліон євро, тут 800 тис. плюс якісь бонуси з продажу, і трансферу завадила лише травма. Питається за що такі гроші? Худзя гравець рівня нашої першої ліги, і тому коли почули таку вартість від румин, то самі й забули про зацікавленість. Карпати наприклад купили Бабогло за 500 тис. євро., він гравець збірної Молдови, лідер в збірній,забиває голи, також має громадний досвід гри в УПЛ, та хочь якийсь має рівень. А там просто один суцільний кошмар в особі Маріана Худзя, Сирота+Попов+Караваєв+Сидорчук, всі їх ляпи зібрані в одному гравці, який куражує весь матч, не вірете можете поглянути лише на один обзор з гри, дивом знайшов в ютубі, бо нарізки по ньому немає нажаль, або немає що показувати. UNIVERSITATEA CLUJ 3-1 PETROLUL https://www.youtube.com/watch?v=qTRjVhYzMNU Ні швидкості, ні елементарної техніки прийому м'яча, ні дотримання своєї позиції в зоні відповідальності, ні першого пасу з лівої ноги, від усієї бородьби намагається віддаляться навіть в своєй зоні відповідальності, нащо воно нам здалось за такі гроші. Краще вже за такі гроши купити Данила Безкоровайного з Кривбасу, або навіть Арсенія Батагова з Зорі, думаю вони вийдуть навіть дешевше.

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть