Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Арбітри УАФ пройшли тестування та провели аналіз найбільш складних ігрових моментів

2023-10-11 17:51 10 жовтня на НТК ім. В. Баннікова відбулося тестування з фізичної підготовки арбітрів УАФ. Фото: uaf.ua ...  Арбітри УАФ пройшли тестування та провели аналіз найбільш складних ігрових моментів

10 жовтня на НТК ім. В. Баннікова відбулося тестування з фізичної підготовки арбітрів УАФ.

Фото: uaf.ua

Усі рефері, які працюють на матчах УПЛ (у тому числі команд U-19) та ПФЛ, успішно склали тест. Далі арбітри заслухали новий навчальний матеріал УЄФА та ФІФА, зокрема по роботі з VAR, а також провели обговорення отриманих даних.

Крім того, цього дня голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі спільно з головним експертом з арбітражу Ніколою Ріццолі у форматі відеоконференції провів для арбітрів УАФ аналіз та обговорення низки епізодів матчів УПЛ та ПФЛ у перших 10 турах чемпіонату-2023/2024. Зокрема, це епізоди гри рукою, серйозні ігрові порушення, зриви очевидних гольових можливостей, моменти поза грою тощо.

Незважаючи на складний час, УАФ робить усе можливе, щоб арбітри постійно навчалися та вдосконалювали свої навички, у тому числі й у взаємодії з VAR. У червні-липні в Києві проходило навчання нових арбітрів і асистентів VAR, завдяки чому окремі тури УПЛ можуть зараз проходити з покриттям технологією відеоповторів на 100%.

На адресу арбітрів УАФ часто лунає критика, але потрібно враховувати реальні позитивні досягнення. Зокрема це той факт, що нещодавно Комітет арбітрів УЄФА довірив українській бригаді рефері центральний матч Ліги Європи «Олімпік» — «Брайтон», де спостерігачем працював сам голова Комітету арбітрів УЄФА Роберто Розетті. І відповідно до його рапорту наші рефері отримали високу оцінку.

Це означає, що є довіра до наших рефері на європейському рівні, а це шанс в майбутньому побачити їхню роботу і в матчах Ліги чемпіонів УЄФА, і в інших престижних турнірах, які проходять під егідою УЄФА та ФІФА.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.10.2023, 17:51
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Черноморец 2 : 0 Закінчився
Днепр-1 Динамо 1 : 2 Закінчився
ЛНЗ Шахтер 0 : 3 Закінчився
Рух Верес 3 : 1 Закінчився
Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Колос Александрия - : - 28 апреля 15:30
Кривбасс Металлист 1925 - : - 28 апреля 18:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть