Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Два працівники «Кривбасу» втекли з України

2023-10-15 22:37 Два працівники «Кривбасу»: SMM-фахівець Роман Лопатін і фотограф Роман Медведєв не повернулися в Україну з командою. ... Два працівники «Кривбасу» втекли з України

Два працівники «Кривбасу»: SMM-фахівець Роман Лопатін і фотограф Роман Медведєв не повернулися в Україну з командою. Про це повідомляє Tribuna.com.

За інформацією джерела, ця подія сталася за місяць до жіночої Ліги чемпіонів, коли «Кривбас» грав товариські матчі в Європі.

Клуб цій втечі ніяк не сприяв. Навпаки, «Кривбас» із цього приводу звернувся до поліції, до Міністерства молоді та спорту України і до прикордонників.

Нагадаємо, 6 вересня жіноча команда «Кривбасу» грала в ЖЛЧ на виїзді з «Парижем» (0:4), 9 вересня — у гостях у «Лінчепінга» (0:3). Обидва матчі відбулися у Швеції.

Кращий коментар

auto-vadim85
Vadim - Эксперт
16.10.2023 08:36
То якби були інші ТЦК то вони б пішли добровольцями на фронт ?!! Не смішіть мене і людей!! Хто втікає ?! Патріоти і добровольці ? Не хочуть захищати країну от і втікли!! ТЦК хороший якщо не призиває і не мобілізує , а як прийшла повістка- ТЦК не такий !!

Читати всі коментарі (13)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть