Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Кравець: «Уболівальники хотіли замін від Реброва у перерві? Тренерському штабу видніше»

2023-10-18 17:05 Колишній форвард «Динамо» Артем Кравець в етері MEGOGO висловив свою думку щодо перемоги збірної України над ... Артем Кравець: «Уболівальники хотіли замін від Реброва у перерві? Тренерському штабу видніше»

Колишній форвард «Динамо» Артем Кравець в етері MEGOGO висловив свою думку щодо перемоги збірної України над Мальтою у відборі до Євро-2024.

Артем Кравець

«Вболівальники вимагали від Реброва замін у перерві? Тренерському штабу видніше, і головний тренер вирішив змінити у цій ситуації тільки Матвієнка. Микола був на жовтій картці, і це також зіграло свою роль. Можливо, у нього було якесь пошкодження, через яке він не зміг продовжити гру. Якщо це справді так, я сподіваюсь, з ним не сталося нічого серйозного. Як виявилося, Ребров все зробив правильно: ми перемогли, тож всі інші зміни у перерві не були потрібні», — сказав Кравець.

Кращий коментар

Kyiv-70
Olexandro Kyivsky - Наставник
18.10.2023 17:55
Артемка молодець - і нашим, і вашим. І за вболівальників, і за тренерів з футболістами.))) По суті. Матвієнко провалює вже не перший матч, і не вперше!!!! його замінюють поперерві. Давайте будемо чесними перед собою - він зараз не тягне на того , яким він був пару років назад. Ребров молодець в плані того, що не боїться замін. Це вам не Фома з Пєтрашкою. Але Матвієнко, Трубін і Зіня в цьому матчі - це косяк Реброва!!! Давайте дочекаємося Італії, потім зробим висновки!) Перемоги на полі футбольному, і на полі бою!!!

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Швеція відмовилася від VAR 2
Dynamo.kiev.ua
26.04.2024, 22:25
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть