Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Київське об’єднання асоціацій футболу знову очолив Андрій Засуха

2023-10-29 19:55 Сьогодні відбулася звітно-виборча позачергова Конференція Київського об’єднання асоціацій футболу, повідомляє його пресова служба. Андрій Засуха (фото: ... Київське об’єднання асоціацій футболу знову очолив Андрій Засуха

Сьогодні відбулася звітно-виборча позачергова Конференція Київського об’єднання асоціацій футболу, повідомляє його пресова служба.

Андрій Засуха (фото: koaf.com.ua)

Великий збір Київщини футбольної відбувся у Ковалівці. У роботі взяли участь 71 делегат із 72 членів об’єднання асоціацій футболу. Учасники зібрання підтвердили повноваження делегатів і взяли участь у процедурних питаннях. Головою Київського об’єднання асоціацій футболу одноголосно вибрано Андрія Засуху. Першими заступниками Голови працюватимуть Леонід Джужик, Микола Логвин, Олександр Нігруца та Елізбар Сарія.

Київське об’єднання асоціацій футболу прийняло рішення звернутися до Української асоціації футболу з вимогою проведення позачергового Конгресу УАФ.

Кращий коментар

Supporter
Supporter S - Опытный писатель
29.10.2023 22:15
Жодного коменту. Засуха, вилупок тих самих "засух" що ще при Кучмі крали і прикриваючись феодальною вотчиною, "Ковалівкою" залишаються на плаву і неосуджені. невже хтось сподівається на користь від засухиного вилупка? В структурі футболу нічого не змінюється окрім наслідків війни. Паразити і совки типу Костюченків і Засух як "керували" при всіх владах, так і керують.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть