Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Почеттіно: «Ми повинні думати, що зможемо виграти Кубок англійської ліги»

2023-11-03 02:41 Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно висловився про успіх команди в 1/8 Кубку ліги проти «Блекберна» (2:0). ... Почеттіно: «Ми повинні думати, що зможемо виграти Кубок англійської ліги»

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно висловився про успіх команди в 1/8 Кубку ліги проти «Блекберна» (2:0).

Маурісіо Почеттіно, Getty Images

«Після суботньої поразки для нас було важливо виграти гру і пройти до наступного раунду змагань. Було занадто багато шансів, нам потрібно бути більш чіткими у реалізації, але це не можна змінити так швидко. Йдеться про час, який приносить впевненість.

Було й багато позитивних речей. Було важливо залишитися і пройти в цьому важливому для нас змаганні, яке зміцнює впевненість. Тепер ми з нетерпінням очікуватимемо наступного раунду, але спочатку нам треба підготуватися до наступних двох ігор, які є дуже важливими перед міжнародною паузою.

У нас серйозні плани на цей турнір, тому що ми не граємо в єврокубках. У нас буде можливість поборотися за трофей, так само і в АПЛ, і, починаючи з січня, у Кубку Англії. Звичайно, ми повинні думати, що зможемо виграти цей турнір», — цитує аргентинського наставника прес-служба «Челсі».

У наступному раунді Кубку Ліги підопічні Почеттіно зустрінуться з «Ньюкаслом», який в 1/8 фіналу не залишив шансів «Манчестер Юнайтед» (3:0).

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть