Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Французький суд відхилив апеляцію України про екстрадицію власника «Ворскли»

2023-11-10 22:19 Французький суд відхилив апеляцію українського уряду і ухвалив, що українського мільярдера, власника полтавської «Ворскли» Костянтина Жеваго ... Французький суд відхилив апеляцію України про екстрадицію власника «Ворскли»

Французький суд відхилив апеляцію українського уряду і ухвалив, що українського мільярдера, власника полтавської «Ворскли» Костянтина Жеваго не слід екстрадувати через звинувачення в розтраті, повідомляє Reuters із посиланням на представника суду.

Костянтин Жеваго

Нагадаємо, Жеваго був заарештований на французькому гірськолижному курорті в грудні 2022 року за запитом України, яка розшукує його за підозрою в розтраті 113 мільйонів доларів банку «Фінанси та кредит», що завдало шкоди його вкладникам та інтересам держав. Банк «Фінанси та кредит» розорився 2015 року.

Кращий коментар

kme
Мирослав Костирко - Наставник
11.11.2023 08:56
Так, Жеваго мав би сидіти в українській тюрмі. Але, напевно, у французького суду виникли сумніви щодо української судової системи (і як тільки вони могли засумніватися в кришталево чесних, абсолютно непідкупних та супероб'єктивних українських суддях :))) А для виплати боргів вкладникам присутність Жеваго в Україні не потрібна (якщо тільки не планують отримати кошти від його розпродажу на органи), у нього в Україні більш ніж достатньо майна, щоб заплатити борги.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть