Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Не буду стверджувати, що це був чистий пенальті. Мудрик перед падіням де-факто позбувся м'яча», — експертна думка

2023-11-21 12:10 Відомий експерт Всеволод Кевліч висловився з приводу матчу заключного туру відбіркового циклу Євро-2024 між збірними України ... «Не буду стверджувати, що це був чистий пенальті. Мудрик перед падіням де-факто позбувся м'яча», — експертна думка

Відомий експерт Всеволод Кевліч висловився з приводу матчу заключного туру відбіркового циклу Євро-2024 між збірними України та Італії (0:0), який відбувся відбувся вчора в Леверкузені.

Всеволод Кевліч

«Не наVARили. Якщо серйозно, чудовий матч від нашої команди. З потенційним шансом на перемогу завдяки правильній стратегії. Могло й зіграти. Мені дорікнуть деякі друзі, коли я порівнюю 0:0 тут й колись проти Англії в такій самій ситуації, коли перемога давала прохід, а нічия нічого не давала.

Але це порівняння - якість зростання команди за останні 8 років. Коли є певна гідність й зухвалість в боротьбі проти накращих команд. Те, що Італія топ-команда, в мене ніяких сумнівів немає. Вона це сьогодні довела, відвозивши наших перший тайм. Й той факт, що ми грали до кінця на перемогу, навіть її не здобувши, вже є показником нової ментальності. Це радує й наповнює надією.

Щодо пенальті... Єдине чому його не поставили це не Чеферін. Це той факт, що перед падіням де-факто Мудрик позбувся м'яча. Й цей факт виключив його з епізоду. Жодним чином він не міг цей м'яч собі повернути. Наштовхнувся на захисника? Але ж ти вже не загрожував воротам. Ось й уся логіка епізоду. Тому я не буду стверджувати, що це був чистий пенальті.

Команді за гру й весь цикл велике дякую!

Слава Україні!» — написав Кевліч на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
21.11.2023 12:31
Да он и первую проиграл без права на вторую.

Читати всі коментарі (26)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть