Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Арбітр допоміг нам потрапити на Євро», — італійські вболівальники про матч з Україною

2023-11-21 21:26 Італійці були впевнені в тому, що їхня команда впевнено виграє в України. Часто зустрічалися прогнози на ... «Арбітр допоміг нам потрапити на Євро», — італійські вболівальники про матч з Україною

Італійці були впевнені в тому, що їхня команда впевнено виграє в України. Часто зустрічалися прогнози на результат 2:0 чи 3:1. Матч у Леверкузені лише підтвердив думку італійців щодо вищого рівня збірної Італії, яка створила справді багато моментів біля воріт Трубіна і могла вже у першому таймі вирішити завдання виходу на Євро-2024.

Фото: gettyimages.com

Італійці незадоволені тим, що Україна грала у закритий футбол, мало атакувала і не прагнула виграти матч. Місцеві фанати вважають, що українці заздалегідь змирилися з тим, що доведеться грати у плей-оф. Також італійці жартують з приводу того, що слова Чеферіна справдилися, а українці будуть незадоволені суддівством. Також жартома вони дякують бригаді арбітрів за путівку на Євро. Але варто віддати належне італійцям, деякі з них справді пишуть про те, що якби не арбітри, то Україна могла б поїхати на чемпіонат Європи.

Aime: Сьогоднішній матч показав, що Україна просто не готова до такого рівня гри. Не знаю, на що там ображався їхній тренер, але якщо ти у вирішальному матчі ставиш автобус біля своїх воріт, то це говорить про твій тренерський рівень. Злитися треба лише на себе. Якщо Україна має хороших гравців, то саме в атаці. А атаки України ми сьогодні практично не побачили.

Coltelli: Складна гра вийшла. Україна практично не виходила в атаку, поставила автобус біля своїх воріт і чекала. Зовсім не було схоже на те, що українців влаштовувала лише перемога. Судячи з кількості атак, контролю м'яча та темпу гри, перемога потрібна була саме Італії, а не Україні. Дивно, що українська збірна зіграла у такий закритий футбол.

Roi: Зараз я хотів би ще раз згадати слова президента УЄФА та гнівну реакцію Реброва — тренера збірної України. Подивіться, хто як сьогодні грав. Якщо така потужна Італія не гратиме на Євро, то хіба це не буде катастрофою? Вибачте, але Україна навіть якщо потрапить на турнір, то буде там випадковим гостем, на якого ніхто не чекав, але він прийшов.

Gianluca: Який план гри був в України? Він узагалі був? Тому що я побачив, як Італія майже весь матч контролювала ситуацію на полі, атакувала та створювала моменти. Україна ж сиділа в обороні, боячись великими силами піти в атаку. Я не побачив в українців бажання виграти.

ToRi: Україна зіграла набагато краще, ніж від неї очікували. І досить хитро. Мені здалося, що план українців полягав у тому, щоб роздратувати Італію, змусити її вийти в атаку, а сама Україна мала після цього зіграти на контратаках і забити гол. Гра була ніби якимись ривками, хоча загалом виглядала добре. Цікавий матч вийшов, у тому числі й у тактичному плані.

Darian: Україна зіпсувала сьогоднішній матч. Сподівався побачити яскраву та результативну гру, адже українцям треба було обов'язково вигравати. Але перші 70 хвилин вони фактично не думали про атаки. Можливо, що чекали, доки Італія втомиться. Або заздалегідь змирилися з тим, що потрібно буде грати у плей-оф Ліги націй та намагатися через цей міні-турнір потрапити на Євро.

Gael: Матч сподобався. Італія грала добре, створила багато моментів, не боялася постійно йти в атаку. Я чекав обережнішу гру від Спаллетті, але задоволений, що Італія не стала відсиджуватися в обороні. Потрібно розуміти, що на Євро багато команд гратимуть у такий футбол проти Італії. Нам потрібно відповідальніше ставитися до своїх моментів. Могли забити дуже багато голів, але постійно чогось не вистачало.

Andretto: Тепер в українців буде привід скаржитися на суддівство та згадати слова Чеферіна. Думаю, що пенальті швидше був у компенсований час, але було б несправедливо, якби Італія програла Україні в такій грі, маючи таку значну перевагу майже всю гру.

Edmond: Сталося саме те, на що я і очікував після першого тайму. Ми надто неакуратно поставилися до своїх моментів біля чужих воріт, не забивали голи, тому останніх хвилин 10 були дуже нервовими. Начебто й особливо небезпечних моментів українці не мали, але все одно було тривожно на душі.

Dante: Якби Італія просто реалізувала бодай один-два моменти у першому таймі, то це був би вирок Україні. Тоді не було б жодних переживань за результат. Італія могла 3-4 голи забити, але реалізація була жахливою. Самі собі створюємо проблеми у вирішальних матчах. Професіоналам потрібно грати у футбол із холодною головою, а не на емоціях.

Christian: Дуже радий, що ми потрапили на Євро, але то був пенальті.

Siciliano: Буде смішно, якщо українці звинуватить у всьому УЄФА та арбітра. За такою грою Україна мала програвати з розгромним рахунком, але навіть не сумніваюся в тому, що український тренер обурюватиметься нібито пенальті. Хоча там навіть фолу не було, Мудрик намагався намалювати 11-метровий.

Costanzo: 90 хвилин сиділи в обороні, дивом не пропустили 5-6 голів, а потім вийшли в одну атаку і вирішили спровокувати арбітра, симулюючи в чужому штрафному майданчику. Це взагалі адекватно? А що було б, якби рефері призначив такий пенальті, а Італія пропустила Євро?

Dilauro: Арбітр допоміг Італії потрапити на Євро, дякую президенту УЄФА, він витяг нас на цей турнір. Але що буде далі? Україна грала погано, але все одно могла потрапити до Євро. Італія грала добре, але одна помилка наприкінці матчу могла стати фатальною. Я не поділяю спільної радості, бо розумію, що там був пенальті. І мені соромно за таку нічию. Мені соромно, що арбітр допоміг Італії зіграти внічию! Вдумайтесь у це, не допоміг виграти, а допоміг не програти!

Scarano: Якби арбітр призначив пенальті — це була б ганьба. Українці не заслужили грати на Євро, вони весь матч відбивалися та мріяли не пропустити багато голів. А наприкінці гри побігли в атаку, але не могли нічого створити і почали постійно падати біля нашого штрафного майданчика. Їхній план надто очевидний — заробити випадковий штрафний або пенальті, забити один гол і всією командою сидіти в обороні.

Barberi: Українці хотіли за допомогою пенальті потрапити до Євро. На щастя, арбітри були на нашому боці та не піддалися на ці провокації. Мені здається, що ганебно було б потрапити на чемпіонат Європи так, як це хотіла зробити Україна. Я не хотів би, щоб Італію хтось витягнув на Євро за допомогою сумнівного пенальті.

Amato: По грі результат мав бути навіть більш розгромним, ніж у матчі із Північною Македонією. Тільки за першим тайм Італія створила моментів 5-6, після яких м'яч мав опинитися у воротах Трубіна. Україні просто пощастило, що вона не програла з рахунком 0:5 чи більше.

Rustici: Україна хвилин 70 відсиджувалася в обороні, боячись перейти центр поля, а наприкінці матчу у них вистачило нахабства просити пенальті! Там Мудрик так упав, наче його снайпер підстрелив. Навіть якщо контакт був, то мінімальний. Такі пенальті у таких важливих матчах ніколи не ставлять арбітри.

Barnus: Боже мій, такі страждання! І проти кого, України? Ви серйозно хочете на Євро-2024 досягти високих результатів? Ви не змогли забити українцям, не змогли реалізувати чудові моменти. Команду треба відправити до психолога, щось тут негаразд.

Cornel: Чеферін — друг італійської мафії. Тож арбітр діяв саме так, як йому сказали. Жарт, звичайно, але все ж таки рефері нам допоміг наприкінці матчу, варто це визнати. А якщо згадати слова Чеферіна перед грою, то можна уявити, які теорії змов зараз вигадують українці.

Franzolin: Нині мені соромно перед українцями. Чеферін мав рацію, що Італія потрібна на Євро і вона там буде. Я сподівався, що ми не дамо підстав сумніватися в силі італійської збірної, але що робити тепер, коли нам так явно допомогли? Чому рефері не переглянув VAR? У будь-якому важливому матчі у таких ситуаціях арбітр 100 разів переглядає повтор, але не тут. Мені не потрібна така перемога. А найприкріше, що Італія грала справді добре, але тепер усі говоритимуть про пенальті.

Rivolta: Моуріньо пишався б Ребровим. Для Жозе це і є ідеальний футбол, коли ти закриваєшся і страждаєш в обороні, сподіваючись на один момент біля чужих воріт, сподіваючись на одну помилку. Ми могли б зіграти в такому ж стилі, але тоді це був би огидний футбол. Дякую Італії за те, що вона до останнього намагалася виграти цей складний матч.

Doallo: Україна програла ще до початку матчу. Нудна і боягузлива гра. Українці боялися програти, боялися грати в атакуючий футбол, тож у них не було жодних шансів на перемогу. Це просто психологія. Спаллетті налаштував команду на перемогу і ми зіграли справді добре. Ребров, мені здається, налаштував команду "не програти". В таких випадках рідко все закінчується добре.

Антон Прокопов

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.11.2023, 21:26

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть