Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Володимир Бражко: «Лідерство додає мотивації працювати далі»

2023-11-22 18:00 Півзахисник київського «Динамо» і молодіжної збірної України Володимир Бражко прокоментував перемогу над молодіжною збірною Азербайджану (1:0) ... Володимир Бражко: «Лідерство додає мотивації працювати далі»

Півзахисник київського «Динамо» і молодіжної збірної України Володимир Бражко прокоментував перемогу над молодіжною збірною Азербайджану (1:0) у вчорашньому матчі відбіркового циклу Євро-2025 U-21.

Володимир Бражко

— Були проблеми на полі, багато моментів не реалізували. Треба працювати над реалізацією та покращувати гру в обороні, бо кожен суперник створює нам проблеми. Треба розвиватися й працювати далі.

Я знав, що заб’ю пенальті, хоча азербайджанці намагалися мене збити. Але я не звертав уваги і спокійно забив. Звичайно, приємно, але хочеться, щоб команда більше забивала. До останніх хвилин були моменти біля наших воріт, що було дуже небезпечно.

Коли ти перемагаєш, на ходу, то це додає більше відповідальності. Якщо ти на першому місці, то є більше мотивації працювати далі. Треба працювати й перемагати в кожному матчі, щоб напряму вийти на Євро, — наводить слова Бражка пресова служба УАФ.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть