Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Йожеф Сабо: «Судді явно витягнули Італію на чемпіонат Європи»

2023-11-22 18:48 Колишній тренер Йожеф Сабо прокоментував для 1927.kiev.ua скандальний епізод в матчі Україна — Італія (0:0). Йожеф ... Йожеф Сабо: «Судді явно витягнули Італію на чемпіонат Європи»

Колишній тренер Йожеф Сабо прокоментував для 1927.kiev.ua скандальний епізод в матчі Україна — Італія (0:0).

Йожеф Сабо

— Не спав всю ніч після матчу. Збірна України зіграла дуже здорово, провели прекрасний другий тайм і могли вигравати. До гри було зрозуміло, що суддівство не буде об'єктивним, після висловлювань Александера Чеферіна. Займаючи таку посаду він не мав права на подібні слова — яка збірна має пройти далі.

В епізоді з падінням Мудрика був 200% пенальті. Але висловлювання Чеферіна зіграло свою роль. Це несправедливість. Якби таке порушення сталося за межами карного майданчика, то суддя зафіксував би його. Мудрик виграв простір у суперника і той його збивав. Я дивився багато повторів — це пенальті, без питань. Александер Чеферін повинен подати у відставку. Потрібно запитати, що він говорив суддям і які були рекомендації для них. Навіть якби захисник зіграв рукою, це все одно б не захотіли помічати.

Можна сказати, що в керівництві у Європі залишаються люди, які вирішують, хто має проходити далі, а хто не має. Це далеко від спортивного принципу. Так не можна, особливо сьогодні, коли Україна в такому важкому становищі. Судді явно витягнули Італію на чемпіонат Європи. Італійці дають більше? Вони збирають більше глядачів? Чому таке ставлення до України вже не вперше?! Це кричущий випадок.

В збірній Італії, дійсно, гравці найвищого класу, але ми довели, що гідні грати проходити далі в парі з ними. В другому таймі ми переважали італійців, які почали грати на збереження результату. Вважаю, що збірна України повинна проходити на чемпіонат Європи. Ребров був дуже дисциплінованим гравцем і це збереглося в нього до нині і переноситься на команду. Він розуміється в тактиці, знає, як будувати гру. Хто б не випав нам в плей-офф, збірна України повинна проходити, — сказав Йожеф Йожефович.

Кращий коментар

auto-sashkoo
sashkoo Гончар - Старожил
22.11.2023 22:55
ну, тепер треба вийти через стик і вжарити макаронників на чемпі

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть