Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо»: підготовка до матчу з «Рухом»

2023-11-22 22:29 Після паузи на міжнародні матчі національних збірних футбольний світ повертається до клубних справ. Свій наступний матч ... «Динамо»: підготовка до матчу з «Рухом»

Після паузи на міжнародні матчі національних збірних футбольний світ повертається до клубних справ. Свій наступний матч «Динамо» проведе у неділю, 26 листопада. На стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського «біло-сині» прийматимуть львівський «Рух».

Команда Олександра Шовковського готується до найближчої гри на своїй заміській базі. У середу в Києві випав перший сніг, та це, звісно, не завадило планам киян на підготовку. Перша частина заняття пройшла у новому фітнес-залі НТБ «Динамо», де гравці під керівництвом тренерів з фізичної підготовки виконали вправи на розтяжку - стретчинг, а потім перейшли до комплексу силових вправ.

Для тренування з м'ячами вже було підготовлене одне з полів бази. Щоправда, м'ячі все ж було вирішено замінити - замість звичного білого кольору динамівці тренувалися м'ячами яскравого салатового кольору. При цьому м'ячі були добре помітні як у снігу, так і на зеленому газоні.

До команди вже приєдналися збірники, які лише вчора повернулися з Леверкузену, де Україна зіграла завершальний матч відбіркової групи проти Італії. Втім, у середу «біло-сині» тренувалися ще не у повному складі, адже лише напередодні ввечері четверо динамівців зіграли за молодіжну збірну України, а ще один, Решат Рамадані, за молодіжку Північної Македонії.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть