Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роман Яремчук: «Уже просто напишіть «Яремчук — дно»

2023-11-23 10:30 Український нападник іспанської «Валенсії» Роман Яремчук емоційно відреагував на інсайд видання Marca про те, що йому ... Роман Яремчук: «Уже просто напишіть «Яремчук — дно»

Український нападник іспанської «Валенсії» Роман Яремчук емоційно відреагував на інсайд видання Marca про те, що йому поки що важко адаптуватися в іспанському клубі.

Роман Яремчук

У коментарях під відповідним постом «Трибуни» в соціальній мережі Instagram футболіст спершу написав «Що за дурницю ви пишете?». Йому відповів один із користувачів: «Ти хочеш сказати, що адаптувався?».

Після цього Яремчук написав: «Якщо я граю погано, це не означає, що в мене проблеми в колективі. Ніколи таких не було... Уже просто напишіть „Яремчук — дно“. На жаль, це все, що ви можете зробити!».

Потім гравець додав: «Такі люди створюють фейки і складається погане враження про людину. Слідкуйте за тим, що ви читаєте».

Кращий коментар

nikosol
николай соляник - Эксперт
23.11.2023 11:34
Рома !!? а ти чому ображаєшся ??? чому до цих пір ти не можеш стабільно грати і забивати голи ??? то може це ми всі винні що ти геть скис і не робиш нічого що б досягти хоча б якого успіху на полі ??? буває що стараєшся але не виходить !! значить треба ще більше працювати на тренуваннях до восьмого поту і навіть ще більше !! тоді буде результат я в цьому переконаний ! і не треба звертати уваги на тих хто пише про тебе всяку маячню ! ти просто їх не читай !! почнеш забивати тоді можеш почати читати про себе !!!!!!

Читати всі коментарі (20)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть