Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Допомога «Динамо» Феодосійській ДФТГ

2023-11-27 17:29 ФК «Динамо» (Київ) від моменту початку повномасштабної війни в нашій країні не залишається осторонь та всіляко ... Допомога «Динамо» Феодосійській ДФТГ

ФК «Динамо» (Київ) від моменту початку повномасштабної війни в нашій країні не залишається осторонь та всіляко допомагає відважним військовим, які боронять рідну землю від нещадних загарбників, відправляючи гуманітарні вантажі та закриваючи точково потреби окремих військових підрозділів.

Фото: fcdynamo.com

Протягом тривалого часу ФК «Динамо» (Київ) в особі президента Ігоря Суркіса допомагає Феодосійському ДФТГ Ходосіївської ОТГ в Обухівському районі, де служить Андрій Кремінський, у минулому спортивний журналіст Держтелерадіо, який від початку повномасштабного вторгнення, маючи досвід у бойових діях під час Афганської війни, приєднався добровольцем до ДФТГ, оскільки через поважний вік (64 роки) до лав ЗСУ він вступити вже не може.

Коли виникла нагальна потреба в необхідному обладнанні для його підрозділу, Андрій Юрійович звернувся до Ігоря Суркіса, і питання було оперативно вирішене. І в подальшому допомога цьому підрозділу збоку ФК «Динамо» (Київ) та Ігоря Михайловича зокрема стала регулярною.

Цього разу динамівський президент виділив кошти на придбання сучасних прожекторів, які здатні видавати промінь на відстань у 2,5 км, та лазерних вказівок для виявлення ворожих дронів та БПЛА у нашому повітряному просторі. Приладдя вже служить Феодосійській ДФТГ, яка слідкує за повітрям над Київщиною, і під час масованої атаки повітрям на столицю на днях завдяки ньому було збито чотири «шахеди», два з яких були знищені в повітрі, а два були підбиті й упали в лісі. У розпорядженні ДФТГ є частини підбитих «шахедів» — фюзеляжна частина, крила, також набої, із яких ведеться їхній відстріл — і військові готові їх надати ФК «Динамо» (Київ) та президенту Ігорю Суркісу в якості сувенірів на знак подяки за надану допомогу.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
27.11.2023 19:09
З урахуванням того, що до громади належить 8 населених пунктів, та й Ходосіївської ОТГ не існує, не думаю, що це можно назвати точним розташуванням достатньо мобільного ДФТГ. А добровольчому формуванню територіальної громади подяка за недолетівші до Києва БПЛА.

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть