Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Маурісіо Почеттіно: «У «Челсі» ми будуємо щось дивовижне»

2023-12-05 20:41 Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно напередодні матчу чемпіонату Англії з «Манчестер Юнайтед» розповів про стан своєї ... Маурісіо Почеттіно: «У «Челсі» ми будуємо щось дивовижне»

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно напередодні матчу чемпіонату Англії з «Манчестер Юнайтед» розповів про стан своєї команди.

Маурісіо Почеттіно

— Я задоволений проектом, який маю в «Челсі». Я повністю зосереджений на своєму клубі. Є місце для вдосконалення. Я можу пояснити, що це за кроки, але я б ніколи не порівнював з іншим клубом. Тут, у «Челсі», ми будуємо щось, що, на нашу думку, буде дивовижним. Це потребує часу, але ми досягнемо своїх цілей, — сказав аргентинець.

Кращий коментар

sergant59
Шнёма Пейсахович Альдшуллер - Наставник
05.12.2023 21:39
Ну, вы не правы Нет, на счёт бюджета таки да, но там деньги то хозяйские! Но вы оцените КАК ВСЁ подано! Какие красивые слова и речевые обороты! Ну прямо таки бесплатное пособие для тренерских отмазок. Эх, рано ушёл с "Динамо" Луческу. Не "дотерпел" до этого интервью. Да что там Мирча. Даже Я, Шнема, теперь спокойно могу возглавить Динамо и после каждого матча (результат не важен) выдавать вот ЭТО: --"— Я задоволений проектом, який маю в «Динамоі». Я повністю зосереджений на своєму клубі. Є місце для вдосконалення. Я можу пояснити, що це за кроки, але я б ніколи не порівнював з іншим клубом. Тут, у «Динамо», ми будуємо щось, що, на нашу думку, буде дивовижним. Це потребує часу, але ми досягнемо своїх цілей," — сказав би Я. Думаю пол-года продержался бы :-)))

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть