Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Захисник «Вереса»: «Пенальті? Не хотів би коментувати, але це реально смішно»

2023-12-09 11:51 Захисник «Вереса» прокоментував епізод із скандальним пенальті у ворота власної команди в матчі 17-туру чемпіонату України ... Захисник «Вереса»: «Пенальті? Не хотів би коментувати, але це реально смішно»

Захисник «Вереса» прокоментував епізод із скандальним пенальті у ворота власної команди в матчі 17-туру чемпіонату України проти «Шахтаря».

Євген Шевченко

«У роздягальні всі переглядали цей епізод. Не хотів би коментувати, але це реально смішно. М’яч навіть близько поряд з рукою не був. Арбітриня особисто навіть не намагалася переглянути VAR. Ну, нехай це буде на совісті арбітрів. М’яч влучив мені в п’яту точку. Я не знаю, чи можна це слово озвучити. Я підійшов до неї і запитав, чи гляне вона відеоповтор. Вона сказала, що так і призначила пенальті.

Щодо самої гри — ми дуже налаштовувалися. Хотіли піти у відпустку з хорошим настроєм. Старалися, мали моменти. Десь не пощастило. Але це Шахтар, чемпіон країни. Думаю, ми показали непогану гру. Лише не забили.

Після цього дивного пенальті ми розізлилися. Був непоганий відрізок, коли ми могли забити. Не пощастило. 
Загалом про півріччя — вважаю, ми могли виступити краще. Не добрали своїх очок. Навесні зіграємо краще», — цитує Шевченка офіційний сайт «Вереса».

Скандальний пенальті для «Шахтаря»:

Кращий коментар

zlotser
Сергей Злотников - Опытный писатель
09.12.2023 13:00
На жаль це не весело зовсім! Суддівство продажне. Всіх суддів треба переатестовувати, та вводити якісь покарання за навмисні помилки. Є ВАР, якщо суддя і після перегляду ВАРу чинить безправство - треба його звільняти, та не допускати вже до роботи рефері. Нехай харч шука в іншому місті!

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть