Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній арбітр ФІФА: «Я різне бачив у футболі, але такого ще не бачив. Романов підставив Монзуль»

2023-12-09 13:36 Колишній арбітр ФІФА Мирослав Ступар для телеграм-каналу «УПЛ ТБ» проаналізував епізод з пенальті в матчі 17-го ... Колишній арбітр ФІФА: «Я різне бачив у футболі, але такого ще не бачив. Романов підставив Монзуль»

Колишній арбітр ФІФА Мирослав Ступар для телеграм-каналу «УПЛ ТБ» проаналізував епізод з пенальті в матчі 17-го туру чемпіонату України «Шахтар» — «Верес».

Катерина Монзуль

«Я різне бачив у футболі, але такого ще не бачив. Буває, що мʼяч потрапляє в притиснуту руку, яка збільшує обшир тіла. Але тут взагалі не було доторку до руки. Мʼяч влучив гравцеві „Вереса“ у „пʼяту точку“, потім в землю, а від землі нікому в руку не влучав.

Романов на VAR взяв на себе відповідальність і підтвердив Монзуль її рішення. Замість того, щоби хоча б запропонувати переглянути повтор самій. Тож, цим Романов підставив Монзуль. А потім вона не зарахувала взяття воріт через те, що Сікан завчасно, до пробиття з позначки, забіг до штрафного майданчика», — сказав Ступар.

Кращий коментар

kna
Мр Эбенезер Дорсет, эсквайр - Эксперт
09.12.2023 15:21
Було колись ще й не таке - у в штрафній гладкого м"яч відібрали (виграли 5-0, потреби не було). Гладкий обхопив захисника сзаду і завалив на себе - дали пенальті

Читати всі коментарі (29)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть