Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Дивний рахунок», — Тухель про 1:5 «Баварії» від «Айнтрахта»

2023-12-10 09:25 Головний тренер мюнхенської «Баварії» Томас Тухель прокоментував сенсаційну поразку своєї команди від «Айнтрахта» (1:5) у вчорашньому ... «Дивний рахунок», — Тухель про 1:5 «Баварії» від «Айнтрахта»

Головний тренер мюнхенської «Баварії» Томас Тухель прокоментував сенсаційну поразку своєї команди від «Айнтрахта» (1:5) у вчорашньому матчі 14-го туру чемпіонату Німеччини.

Томас Тухель

«Ми заслужили на цю поразку, але гра була дивною. Так, „Баварія“ сьогодні не показала хорошої гри, але рахунок дивний.

У будь-якому разі, в тому, що сталося, винні ми всі. З боку гравців я не побачив сьогодні готовності, бажання перемогти. У результаті, ми п’ять разів були покарані за наші помилки. Це жорстоко. Але наша командна гра сьогодні була просто негідною.

За цей результат відповідальність несу і я теж. Ми проаналізуємо те, що сталося, всі разом, і тільки потім займемося підготовкою до наступного матчу», — сказав Тухель після матчу з «Айнтрахтом».

Кращий коментар

auto-zatko
Złatko . - Старожил
10.12.2023 10:29
Тухель каже те, що має казати. Фактично - бувають матчі, коли у одної команди залітає все, а а іншої - не заходить нічого. Кейн мав двічи забивати з убойних, не пощастило. І Нойєр "видав" матч. Як для нього - то це "нещасний випадок". Як казав не пам'ятаю хто, "Алжир може виграти у Німеччини, але у фіналі буде саме Німеччина, а не Алжир" (за точність не поручуся).

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть