Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Є у нас арбітриня, яка може за пояс поставити деяких чоловіків. Я про Монзуль», — директор «Оболоні»

2023-12-10 10:49 Директор київської «Оболоні» Олександр Різниченко в рамках інтерв’ю щодо судівства в українському футболі виділив Катерину Монузль. ... «Є у нас арбітриня, яка може за пояс поставити деяких чоловіків. Я про Монзуль», — директор «Оболоні»

Директор київської «Оболоні» Олександр Різниченко в рамках інтерв’ю щодо судівства в українському футболі виділив Катерину Монузль.

Олександр Різниченко

«Я читав різні коментарі у ЗМІ, і від арбітринь, і за борщ. Ну, то таке. Наша позиція — хоч чоловік, хоч жінка виконує свою роботу, ми говоримо про арбітра.

Вибачте, є у нас арбітриня, яка може за пояс поставити деяких чоловіків. Я про Катерину Монзуль. Вона судить матчі міжнародного, світового рівня. Ми говоримо про арбітра, а не про жінку», — наводить слова Різниченко «Український футбол».

Нагадаємо, в недавньому матчі 17-го туру чемпіонату України «Шахтар» — «Верес» (2:0) згадана Монзуль призначила пенальті буквально з воздуху у ворота гостей.

Кращий коментар

Shorey
Дик Шелдон - Наставник
10.12.2023 11:35
Монзуль піар-проект Павелка для УЄФА. Щоб показати яке його УАФ про-європейське та продивнуте. Гендерна рівність і така інша муть. При чому Монзуль посередня арбітриня, яка чомусь досить часто робить помилки на футбольному полі проти Динамо та на користь шахтаря.

Читати всі коментарі (30)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть