Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Генадій Буткевич: «Полісся» боротиметься за призові місця»

2023-12-12 20:40 Президент житомирського «Полісся» Генадій Буткевич озвучив завдання команди на весняну частину сезону. Генадій Буткевич (фото: polissyafc.com) ... Генадій Буткевич: «Полісся» боротиметься за призові місця»

Президент житомирського «Полісся» Генадій Буткевич озвучив завдання команди на весняну частину сезону.

Генадій Буткевич (фото: polissyafc.com)

— В першу чергу, хочу подякувати гравцям та тренерському штабу, що спромоглися досягти високої планки, яку я поставив. За втраченими очками «Полісся» на 5-ій позиції в УПЛ. Я хочу, щоб команду цей факт тільки ще більше мотивував, адже ми можемо ще краще.

На початку сезону я ставив команді ціль закріпитися в першій п’ятірці, згодом ми зрозуміли, що ця ціль досяжна. Тому ми не хочемо на цьому зупинятися і спробуємо боротися за призові місця УПЛ. Також дуже задоволений виступами команди в Кубку України та історичним досягненням — виходом до півфіналу. В цьому турнірі наша ціль — виграш трофею. Команда демонструє поступовий та впевнений ріст. Тому ростуть і вимоги. «Полісся» буде боротися за призові місця УПЛ та Кубок України, — наводить слова Буткевича офіційний сайт житомирян.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.12.2023, 20:40
12.12.2023, 20:40
534497 0

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть