Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

У «Динамо» вирішено кардинально реформувати селекційний відділ. Керувати проєктом буде Артем Кравець

2023-12-12 22:15 Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, у київському «Динамо» ухвалено рішення кардинально реформувати селекційний відділ. Артем Кравець Очікується, ... У «Динамо» вирішено кардинально реформувати селекційний відділ. Керувати проєктом буде Артем Кравець

Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, у київському «Динамо» ухвалено рішення кардинально реформувати селекційний відділ.

Артем Кравець

Очікується, що частина ветеранів, які були останнім часом задіяні в цій службі, відійдуть від справ. Саме ж реформування доручили колишньому гравцеві «Динамо» Артему Кравцю.

Нова трансферна політика клубу відштовхуватиметься від реального стану справ: насамперед від воєнного стану і неможливості придбати близько 90% футболістів, які перебувають у полі зору клубу.

Одночасно з цим тривають дискусії про залучення нових фахівців, які не були професійними футболістами, але займаються сучасними методами пошуків і оцінки можливостей футболістів.

Що ж стосується ще одного екс-гравця «Динамо» Євгена Хачеріді, то він, як і повідомлялося, справді увійде до штату селекційного відділу клубу, але на даному етапі буде звичайним селекціонером, набуваючи досвіду в новому для себе роді діяльності.

Кращий коментар

kna
Мр Эбенезер Дорсет, эсквайр - Эксперт
13.12.2023 09:25
А може не розміновували би південь, не оголяли б північ, продовжили виробництво ракет, так і війни не було б? А зараз може б та влада розгорнулаб виробництво дронів? У всякому разі вони б не займались великим крадівництвом.

Читати всі коментарі (58)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть