Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

В УАФ відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки Конгресу

2023-12-14 17:53 У Будинку футболу відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ. ... В УАФ відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки Конгресу

У Будинку футболу відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ.

Фото: П.Кубанов

Нагадаємо, що Виконавчий комітет Української асоціації футболу вирішив, що конгрес пройде 25 січня 2024 року в столичному Будинку футболу (початок — о 12:00) та затвердив порядок денний конгресу.

Також виконком доручив адміністрації УАФ та президії УАФ здійснити всі передбачені Статутом УАФ заходи з підготовки та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ. Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

Традиційно під час підготовки та проведення конгресу задіяні всі відповідні служби УАФ. Про хід підготовки регулярно інформуються ФІФА і УЄФА, представники яких планують взяти участь у роботі найвищого керівного органу Української асоціації футболу.

Наразі члени УАФ інформують адміністрацію Української асоціації футболу про рішення своїх керівних органів про висування кандидатів на посаду президента УАФ та обрання делегатів для участі в роботі конгресу.

Кращий коментар

crasavchic
Сергей Красавчик - Эксперт
14.12.2023 19:34
Если этим занимается вадик...., то, как всегда возможны два варианта.... - Либо "технический срыв" по формальным основаниям: в т.ч. не было кворума, не было порядка (за быковатое физ давление всегда отвечал алан плиев), подготовленна "ошибка" (при оповещении, при голосовании, при фиксации, при ведении протокола, пр.), прочее...... это если будут бороться за павелку...))) - Либо вадик, как всегда переобулся в воздухе: либо, чтобы оставили в УАФ для раболепного взгяда в глаза нового хозяина, либо, чтобы не трахали, как павелку и записоцкого, либо просто тупо дали свалить без предъяви). Я конечно понимаю, что Андрей Николаевич - имиджевый проект, но в том то и дело, что кому-то надо будет и работать.... И я с нескрываемым волнением жду кого же он оставит из старой банды....

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть