Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Суркіс привітав Огнєна Вукоєвича із ювілеєм

2023-12-20 17:29 Сьогодні виповнюється 40 років колишньому хорватському півзахиснику «Динамо», який також працював у тренерському штабі клубу, Огнєну ... Ігор Суркіс привітав Огнєна Вукоєвича із ювілеєм

Сьогодні виповнюється 40 років колишньому хорватському півзахиснику «Динамо», який також працював у тренерському штабі клубу, Огнєну Вукоєвичу. З нагоди ювілею іменинника привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

Огнєн Вукоєвич

Дорогий Огнєне!

Від щирого серця вітаю Вас із 40-річчям від усієї динамівської родини!

Ви залишили яскравий слід в історії київського «Динамо» у якості гравця, який завжди вирізнявся не лише своєю футбольною майстерністю, а і надзвичайним характером, непоступливістю, самопожертвою заради партнерів та команди, лідерськими якостями. Гравець, який нічого не боявся та завжди виходив на поле з вогнем у очах та серці — це про Огнєна. З перших ігор у динамівській футболці Ви закохали у себе наших вболівальників, які відразу прийняли Вас як свого. І за роки, проведені в клубі, Ви стали для нас своїм, справжнім динамівцем.

Вірю, що і на нелегкій тренерській стежці, яку Ви обрали своїм новим ремеслом після закінчення кар’єри футболіста, Ви досягнете багатьох висот та будете гордістю як для своєї рідної країни, так і для України, яка стала для Вас другим домом.

У цей день бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного щастя, надійних друзів поруч, а також досягнення всіх поставлених цілей як на футбольному полі, так і поза його межами!

Президент ФК «Динамо» (Київ)
Ігор Суркіс

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
20.12.2023 17:42
Здоров'я одному з залізних солдатів "Динамо"!

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть