Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Резо Чохонелідзе — 75. Привітання від Ігоря Суркіса

2023-12-21 13:35 Сьогодні свій 75-річний ювілей святкує генеральний директор ФК «Динамо» (Київ) Резо Чохонелідзе. Ювіляра привітав президент клубу ... Резо Чохонелідзе — 75. Привітання від Ігоря Суркіса

Сьогодні свій 75-річний ювілей святкує генеральний директор ФК «Динамо» (Київ) Резо Чохонелідзе. Ювіляра привітав президент клубу Ігор Суркіс.

Резо Чохонелидзе та Ігор Суркіс

Вельмишановний Резо!

Від свого імені та від багатомільйонної динамівської родини дозвольте привітати Вас з ювілеєм.

Протягом багатьох років Ви вірою й правдою служите київському «Динамо». Протягом 16 років обіймаючи важливу посаду генерального директора, Ви вкладаєте душу й серце в розвиток та функціонування великого клубу. Маючи авторитет в європейському футболі, Ви представляєте «Динамо» (Київ) на міжнародній арені, і в тому числі завдяки Вашим старанням київський клуб поважають в Європі.

Протягом довгих років працюючи у «Динамо», Ви, завжди усміхнений та готовий вислухати, заслужили на любов та повагу колег.

У цей святковий день бажаю Вам, шановний ювіляре, міцного здоров'я, родинного затишку, втілення в життя численних планів та задач, а також, звичайно, перемоги Україні, яка стала для Вас другою Батьківщиною, та повернення до мирного життя без ракет та вибухів, щоб битви були лише на футбольних полях.

 

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.12.2023, 13:35

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть