Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Бєланов: «Стара гвардія нагадує про себе!»

2023-12-23 17:27 Колишній форвард київського «Динамо» Ігор Бєланов прокоментував включення його і Олега Блохіна до рейтингу найкращих футболістів ... Ігор Бєланов: «Стара гвардія нагадує про себе!»

Колишній форвард київського «Динамо» Ігор Бєланов прокоментував включення його і Олега Блохіна до рейтингу найкращих футболістів світу 80-х років минулого століття від видання FourFourTwo.

Ігор Бєланов і Олег Блохін (фото: facebook.com)

«Вітаю вас, друзі! Знову стара гвардія нагадує про себе! Щоб пам’ятали. Блохін та Бєланов — в ТОП-20 гравців 80-х років за версією видання FourFourTwo

Я щиро радий, що в Європі не забувають тих, хто писав футбольну історію. Пам’ятають. Я радий бути в списку поруч із легендарною постаттю, найкращим футболістом ХХ сторіччя — Блохіним Олегом Володимировичем. Легендою. Кумиром. Бажаю йому здоров’я, довгих років життя та бути кумиром і взірцем для сьогоднішньої молоді», — написав Бєланов у Facebook.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
23.12.2023 17:49
Поздоровляю футбольних кумирів, але сподіваюсь, що членство О.В. в КПУ та філіппіки на адресу Майдана не входить у взірець для молоді.

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть