Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артета — про 1:2 з «Фулгемом»: «Наша найгірша гра в сезоні»

2024-01-01 10:18 Головний тренер «Арсенала» Мікель Артета прокоментував результат матчу 20-го туру чемпіонату Англії проти «Фулгема» (1:2). Мікель ... Артета — про 1:2 з «Фулгемом»: «Наша найгірша гра в сезоні»

Головний тренер «Арсенала» Мікель Артета прокоментував результат матчу 20-го туру чемпіонату Англії проти «Фулгема» (1:2).

Мікель Артета, Getty Images

«Все просто — ми зіграли недостатньо добре. Кілька днів тому ми програли матч, в якому заслуговували на перемогу, але сьогодні ми анітрохи не були близькими до цього рівні.

Ми мали спробувати змінити динаміку матчу і створювати більше загроз, але у нас так і не пішла гра. Нам було складно впіймати темп. Те, як ми пропустили голи сьогодні... Це футбол, а також потрібно віддати належне „Фулгему“.

Ми чудово зіграли проти „Ліверпуля“ та „Вест Гема“, але не перемогли. Сьогодні була наша найгірша гра в сезоні», — цитує Артету Sky Sports.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
01.01.2024 11:13
Робимо висновки - не в Зінченко справа. Ви вчора, як і попередні матчі грали дуже слабо, без думок... Так що, "привіт" критиканам Зінченко з АПЛ та й деяким "експертам" з України...

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть