Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Віталій Миколенко

2024-01-05 17:32 Захисник збірної України та англійського «Евертону» Віталій Миколенко — ще один вітчизняний легіонер, ім’я якого не ...  Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Віталій Миколенко

Захисник збірної України та англійського «Евертону» Віталій Миколенко — ще один вітчизняний легіонер, ім’я якого не сходило зі сторінок спортивної преси Англії та Європи.

Віталій Миколенко (фото: uaf.ua)

Пропустивши через ушкодження старт сезону-2023/2024, лівий бек у справжній боротьбі та здоровій конкуренції повернув собі місце серед перших 11-ти й майже в кожному матчі демонстрував прогрес. Про це навіть декілька разів на прес-конференціях казав наставник «Ірисок» Шон Дайч. Більше того, окрім суто захисних функцій, на початку листопада Миколенко вистрелив одразу двома поспіль забитими м’ячами у ворота «Брайтона» та «Крістал Пелас».

Якби не негативне тло, яке восени накрило клуб через зняття 10-ти очок (за порушення правил фінансового фейр-плей), можна було б сміливо говорити про дуже вдалий відрізок у кар’єрі Віталія. Цікава та показова деталь: від стартового до фінального свистка українець провів за ліверпульців 15 поєдинків із 18-ти. Стабільність вражає.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.01.2024, 17:32

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть