Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Руслан Малиновський

2024-01-05 22:22 За великим рахунком, першу частину клубного сезону-2023/2024, яку півзахисник збірної України Руслан Малиновський провів в італійському ...  Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Руслан Малиновський

За великим рахунком, першу частину клубного сезону-2023/2024, яку півзахисник збірної України Руслан Малиновський провів в італійському «Дженоа», можна назвати для нашого гравця помірно вдалою.

Руслан Малиновський (фото: uaf.ua)

З одного боку, хавбек узяв участь у 17-ти з 20-ти матчів «Грифонів» за цей період часу. Дуже непогана статистика. З іншого — виходів у стартовому складі в Руслана набралося 11. І хоча ця цифра також виглядає доволі пристойно, враховуючи той факт, що до Генуї Малиновський перебрався із французького «Марселя» за орендною угодою, результативність нашого хлопця відверто не вражає.

Два забиті м’ячі у двох поспіль поєдинках Серії А, із «Фрозіноне» та «Емполі» наприкінці листопада — на початку грудня, та по одному асисту в чемпіонаті й Кубку — ось і все, на що наразі напрацював український півзахисник.

Наставник «Дженоа» Альберто Джилардіно неодноразово висловлювався на підтримку нашого футболіста, що, сподіваємося, уже цього року має додати йому сил та упевненості.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть