Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Ілля Забарний

2024-01-06 18:42 Першу частину клубного сезону-2023/2024 для захисника збірної України Іллі Забарного в англійському «Борнмуті» можна сміливо охарактеризувати ...  Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Ілля Забарний

Першу частину клубного сезону-2023/2024 для захисника збірної України Іллі Забарного в англійському «Борнмуті» можна сміливо охарактеризувати одним словом — феноменально.

Ілля Забарний (фото: uaf.ua)

Головна причина такого формулювання в тому, що наш футболіст провів від стартового до фінального свистка рефері всі матчі, які команда зіграла за цей проміжок часу у двох турнірах. Таких виконавців у «Борнмуті» більше немає.

Щодо результатів «Вишневих», то до початку листопада вони пленталися в зоні вильоту англійської Прем’єр-ліги, але одразу після нищівної поразки від чинних чемпіонів із «Манчестер Сіті» (1:6) видали блискучу семиматчеву безпрограшну серію (шість перемог), яка дозволила їм закінчити 2023 рік на високій для них 12-й позиції в турнірній таблиці АПЛ. І внесок у цей стрибок українського захисника команди іспанця Андоні Іраоли, як ви розумієте із кількості ігрового часу Забарного, дуже важко переоцінити.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть