Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мірча Луческу погодився очолити «Бешикташ»

2024-01-06 21:54 Переговори між колишнім головним тренером київського «Динамо» Мірчею Луческу і турецьким «Бешикташем» завершилися з позитивним результатом, ... Мірча Луческу погодився очолити «Бешикташ»

Переговори між колишнім головним тренером київського «Динамо» Мірчею Луческу і турецьким «Бешикташем» завершилися з позитивним результатом, повідомив колишній воротар збірної Румунії Флорін Пруня.

Мірча Луческу

Нагадаємо, напередодні генеральний директор стамбульського клубу Саймет Айбаба провів телефонну розмову з 78-річним фахівцем, після чого вирушив до Румунії для подальшого проведення переговорів із Луческу.

Як розповів Пруня, зустріч у Бухаресті між Айбабою та Луческу призвела до досягнення домовленості про співпрацю, і про призначення екснаставника «Динамо» до «Бешикташа» офіційно може бути оголошено вже протягом найближчих годин.

«Мені розповіли, що в цьому питанні вже все вирішено і крапку в ньому може бути поставлено до кінця сьогоднішнього дня», — наводить слова Пруні DigiSport.

Кращий коментар

vvs70
Сергей Герасимов - Наставник
06.01.2024 23:36
мій батько працював до 72 років на керівних посадах. Завжди в роботі, завжди переживав за результат. Підлеглі його любили і поважали, бо ставився до них як до людей. До 72 років він не практично не знав , що таке лікарня. А потім пішов на пенсію і здоровя почала здавати. Помер в 78 років. Всього 6 років прожив. Коли кардинально змінюєш стиль життя, то для організму це великий стрес в такому віці. Тому людина і хоче працювати і не думаю, що гроші тут мають якесь значення

Читати всі коментарі (13)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть