Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Турки озвучили ще одну причину зриву переговорів «Бешикташа» із Луческу

2024-01-08 18:42 Milliyet з посиланням на Fanatik стверджує, що переговори між «Бешикташем» і румунським тренером Мірчею Луческу зайшли ... Турки озвучили ще одну причину зриву переговорів «Бешикташа» із Луческу

Milliyet з посиланням на Fanatik стверджує, що переговори між «Бешикташем» і румунським тренером Мірчею Луческу зайшли в глухий кут після того, як група зі Стамбула запропонувала екс-наставникові «Динамо» тільки шестимісячний контракт.

Мірча Луческу

Передбачалося, що переговори про продовження вестимуться залежно від результатів, показаних командою до літньої перерви.

Досвідчений тренер не прийняв цю пропозицію. І гроші на цій зустрічі не обговорювалися, стверджують турки.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
08.01.2024 21:59
А навіщо ми це обговорюємо та пережовуємо? По перше, Мірча заздалегідь сказав, що не прийме команду посередині сезону. По друге, він навіть збірній Румунії дав натяк, що вже застарий для таких випробувань. Нарешті, в нього Сара сказала, що вже не хоче більше нікуди їздити і хоче спокійно сидіти вдома. Я її цілком підтримую в досить поважному віці, більша частина якого на колесах! (Я не тролю національність Луческу, я про те, що він забагато подорожував, а дружина чомусь завжди приїздила с затримкою....)

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть