Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Олександр Зінченко

2024-01-08 20:41 Перша частина клубного сезону для універсального футболіста збірної України та лондонського «Арсеналу» Олександра Зінченка видалася насиченою ...  Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Олександр Зінченко

Перша частина клубного сезону для універсального футболіста збірної України та лондонського «Арсеналу» Олександра Зінченка видалася насиченою та здебільшого вдалою.

Олександр Зінченко (фото: uaf.ua)

Лише наприкінці 2023 року нашого хлопця спіткала неприємна травма, з якою поки що немає повної ясності. Тобто ніяких офіційних подробиць про повернення Олександра до гри з Лондона не надходило.

А так Зінченко стабільно грав за «Арсенал» на своїй традиційній клубній позиції лівого захисника й навіть встиг відзначитися красивим голом у листопадовому матчі АПЛ із «Бернлі» та результативною передачею у грудневому поєдинку чемпіонату проти «Вулвергемптона».

Цікаві деталі. «Каноніри» за цей період провели 29 матчів. Зінченко взяв участь у 24-х, з яких у старті виходив у 18-ти, а від стартового до фінального свистка відіграв у восьми.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.01.2024, 20:41

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть