Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Анатолій Трубін

2024-01-10 17:51 Офіційно сезон-2023/2024 воротар збірної України та португальської «Бенфіки» Анатолій Трубін розпочинав ще в донецькому «Шахтарі». Михайло ...  Легіонери збірної України в першій частині сезону-2023/2024: Анатолій Трубін

Офіційно сезон-2023/2024 воротар збірної України та португальської «Бенфіки» Анатолій Трубін розпочинав ще в донецькому «Шахтарі».

Михайло Мудрик (фото: uaf.ua)

Утім, за українську команду він не зіграв жодного матчу, тож ми можемо повноцінно оцінити його пригоди вже в Лісабоні.

І тут можна з повною впевненістю сказати, що 22-річний українець упорався у важкій ситуації на всі сто відсотків. Тренер не одразу довірив Трубіну місце у воротах. Рогер Шмідт дав деякий час на адаптацію до нових команди, чемпіонату та країни й лише після цього зробив ставку на Анатолія. Тож датою старту кар’єри Трубіна в лавах «Орлів» можна вважати 16 вересня 2023 року. Відтоді голкіпер пропустив лише одну зустріч «Бенфіки», відігравши 20 матчів від стартового до фінального свистка арбітра. У його активі вісім поєдинків «на нуль», а в пасиві — 17 пропущених м’ячів та дві жовті картки. Із чотирьох турнірів, в яких українець встиг узяти участь, лише в Лізі чемпіонів йому жодного разу не вдалося зберегти свої ворота недоторканими.

Цікава деталь. У 13-ти матчах на внутрішній арені, в яких Анатолій грав, «Бенфіка» жодного разу не поступилася, лише тричі зігравши внічию.

Відзначимо, що для Трубіна і його команди друга частина клубного сезону-2023/2024 вже розпочалася. 6 січня «Бенфіка» провела виїзний поєдинок 16-го туру португальської Прімейри проти «Ароуки», здобувши перемогу з рахунком 3:0, а українець відіграв повний матч.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть