Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Сидорчук: «Цілі незмінні. Перемагати»

2024-01-12 17:28 Колишній капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук, котрий зараз грає за «Вестерло», підвів підсумки першого півріччя в ... Сергій Сидорчук: «Цілі незмінні. Перемагати»

Колишній капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук, котрий зараз грає за  «Вестерло», підвів підсумки першого півріччя в бельгійському клубі.

Сергій Сидорчук (ліворуч)

«Я приходив в команду, яка минулого сезону була у верхній частині таблиці, а зараз бореться, щоб покинути зону вильоту. Це зовсім різні задачі, але з однаковою метою — перемога в кожному матчі.

Ми закінчили рік вище червоної лінії турнірної таблиці. Це було важливо. Чи вплинула зміна тренера на результати? Мій досвід показує, що так. Попередній тренер вивів команду у вищий дивізіон. Але футбольне життя таке, що гра та обставини диктують ситуацію. Зараз у тренера є бачення гри команди та що треба змінити. Це перше і важливе.

По-друге, він проводить великий аналіз ресурсів, з якими працює. Цими ресурсами є і власне футболісти, і суперники, і тренувальний процес. Це великий та тривалий процес.

Третій аспект — покращення особистої гри футболістів. Це відбувається завжди, адже футбол — це конкуренція. І саме вона дає змогу ставати сильніше. Кожному окремо та команді загалом.

На другу частину сезону цілі незмінні. Перемагати. Очки рахуватимемо пізніше», — написав Сидорчук в Instagram і додав фото.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.01.2024, 17:28
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11218 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29
Топ-матчи
Чемпионат Украины Колос Александрия 0 : 0   28 апреля 15:30
Чемпионат Франции Страсбур Ницца - : - 28 апреля 16:00
Лорьян Тулуза - : - 28 апреля 16:00
Клермон Реймс - : - 28 апреля 16:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть