Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

У Будинку футболу відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки Конгресу УАФ

2024-01-12 18:16 12 січня в столичному Будинку футболу відбулося засідання робочої групи з організації та проведення позачергового XXVI ... У Будинку футболу відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки Конгресу УАФ

12 січня в столичному Будинку футболу відбулося засідання робочої групи з організації та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ.

Фото: П.Кубанов

Як відомо, Виконком Української асоціації футболу доручив адміністрації УАФ та президії УАФ здійснити всі передбачені статутом заходи з підготовки та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ. Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

«Підготовка до конгресу триває згідно із затвердженим графіком. До процесу залучені всі відповідні служби та підрозділи асоціації. Наразі ми маємо підтвердження щодо участі в конгресі делегатів від усіх членів УАФ. Також ми продовжуємо отримувати підтвердження й від запрошених почесних гостей. Зокрема, на конгрес запрошені володарі «Золотого м’яча» Олег Блохін та Ігор Бєланов. Буде там і головний тренер збірної України Сергій Ребров. Підтвердили приїзд у Будинок футболу також голова НОК України Вадим Гутцайт, виконувач обов’язків міністра молоді та спорту України Матвій Бідний. Завершується погодження деталей візиту представників ФІФА та УЄФА, окремих асоціацій європейських країн», — сказав під час наради Вадим Костюченко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.01.2024, 18:16
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закінчився
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть