Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Юран зізнався в умисному переломі ніг супернику

2024-01-31 15:01 Колишній нападник київського «Динамо» Сергій Юран пригадав про випадок, коли в молодості навмисне завдав супернику серйозної ... Сергій Юран зізнався в умисному переломі ніг супернику
31.01.2024, 15:01

Колишній нападник київського «Динамо» Сергій Юран пригадав про випадок, коли в молодості навмисне завдав супернику серйозної травми.

Сергій Юран

«Чи був вчинок в ігровій кар’єрі, за який соромно досі? Мабуть, за той, коли був у молодіжному футболі. Поїхав грати за збірну СРСР і на турнірі в Італії зламав хлопцеві дві ноги. Ми грали з Аргентиною, він плюнув мені в обличчя, а я ззаду нишком стрибнув і зламав йому дві ноги.

Цей вчинок досі іноді з’являється в голові. Зрозуміло, через молодість, мені тоді було близько 16 років. Не впорався з капостю, яку зробив він, але не настільки потрібно було поводитися», — сказав Юран в інтерв’ю російським «змі».

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
31.01.2024 15:11
Це показує, що ти, юран, був з дитинства падлом,... і що через роки ти і став зрадником України... запроданець,ти за бабки змінив і громвдянство, і совість, честь!

Читати всі коментарі (15)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть