Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Шовковський: «Сьогодні ми не награли на перемогу. У суперника було більше бажання, ніж у нас»

2024-03-07 20:59 Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський в етері UPL.TV поділився емоціями після матчу 20-го туру чемпіонату України ... Олександр Шовковський: «Сьогодні ми не награли на перемогу. У суперника було більше бажання, ніж у нас»

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський в етері UPL.TV поділився емоціями після матчу 20-го туру чемпіонату України з «Вересом».

Олександр Шовковський. Фото: fcdynamo.com

— Пане Олександре, «Динамо» втратило перемогу на останніх хвилинах...

— На жаль, так. Завжди дуже неприємно втрачати на останніх хвилинах перемогу. Але це футбол, і я хочу сказати, що сьогодні ми не награли на перемогу. У нас були моменти, могли їх реалізовувати, але я побачив у суперника більше бажання, ніж у нас.

— Чи встигли вже подивитись момент із пенальті?

— Ні, ще не дивився. Спокійно потім подивлюся, адже зараз емоції заважають.

— Тим не менш, «Динамо» набирає хід навесні?

— Весняний футбол складний, в команді всі фізично готові. Сьогодні ми, на жаль, програли багато боротьби. Для того, щоб вигравати такі матчі, потрібно бути більш сконцентрованими і сильнішими. Є певні проблеми. На жаль, сьогодні наша лава запасних була невеликою, особливо що стосується середини поля. Є травмовані гравці, дискваліфіковані.

Розуміли, що суперник буде грати довгими передачами на високих футболістів в останні хвилини. Але помилки... Я вже не кажу про сам пенальті, а як ми втратили м’яч. Могли спокійно доводити гру до перемоги.

Кращий коментар

auto-alex-69
alex 69 - Наставник
07.03.2024 21:15
Тупа відмазка.Динамо вже десь піля 60 хвилини почало грати на утримання.Але якщо граєш на утримання навіщо в кінці гри знімати гравців,які можуть потримати м'яч,як це було в кінці гри з Чорноморцем,коли гравці Динамо в доданий час не дозволили гравцям Чорноморця торкнутися м'яча і випускати Дячука і Сироту.Програш Шовковського,який може покласти хрест на чемпіонстві.

Читати всі коментарі (25)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть