Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Український футболіст, який грав в Ісландії: «Сподіваюсь, збірна України не буде доводити вболівальників до інфаркту...»

2024-03-25 13:35 Український форвард Роберт Гегедош, який виступав за ісландський «Кефлавік», поділився своїм прогнозом на матч плей-оф відбіркового ... Український футболіст, який грав в Ісландії: «Сподіваюсь, збірна України не буде доводити вболівальників до інфаркту...»

Український форвард Роберт Гегедош, який виступав за ісландський «Кефлавік», поділився своїм прогнозом на матч плей-оф відбіркового циклу Євро-2024 між збірними України та Ісландії.

Роберт Гегедош

«В чемпіонаті Ісландії немає збірників. Всі гравці збірної — це легіонери. Для мене фаворит — Україна. Але 80 хвилин матчу з Боснією ледь не змусили мене повністю посивіти, хоч я й так з сивиною. Наші хлопці молодці, що дотиснули суперника і показали, що в них є характер. Сподіваюсь, збірна України у матчі проти Ісландії не буде доводити вболівальників до інфаркту і закриє гру вже у першому таймі.

Сподіваюсь, що Циганков відновиться і повернеться до складу. У матчі з Боснією ми побачили, що Степаненка і Циганкова дуже сильно не вистачало нашій команді, хоча Бражко мені дуже полюбився, він зіграв досить впевнено.

Нехай Україна хоч 10:9 переможе, головне — щоб на Євро вийшли», — сказав Гегедош.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
25.03.2024 15:49
Я теж сподіваюсь, третій можу не пережити, а мені ще на рибалку з Олегом треба сходити :-). Та й нашої Перемоги дочекатись.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть