Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Полісся» зацікавлене у послугах Цитаїшвілі

2024-04-03 18:05 Як стверджує Спорт.UA, житомирське «Полісся» зацікавлене у послугах вінгера збірної Грузії Георгія Цитаїшвілі. «Вовки» взимку розглядали ... «Полісся» зацікавлене у послугах Цитаїшвілі

Як стверджує Спорт.UA, житомирське «Полісся» зацікавлене у послугах вінгера збірної Грузії Георгія Цитаїшвілі. «Вовки» взимку розглядали 23-річного вінгера як можливу заміну травмованому Бені Макуана.

Георгій Цитаїшвілі

Влітку «Полісся» може повернутися до кандидатури Цитаїшвілі, який нещодавно допоміг збірній Грузії вперше в історії вийти на чемпіонат Європи. Все буде залежати від того, хто очолюватиме команду.

Контракт Гіо належить київському «Динамо». Гравець призупинив співпрацю із клубом завдяки правилу ФІФА та додатку 7, завдяки якому легіонери з УПЛ можуть в односторонньому порядку призупиняти контракт. Нинішній клуб гравця збірної Грузії «Динамо» (Батумі) не має фінансових можливостей повноцінно викупити контракт Цитаїшвілі.

Київське «Динамо» влітку буде визначатися із долею Цитаїшвілі, бо його контракт із клубом завершується 31 червня 2025 року. Потрібно або підписувати нову угоду та давати шанс в першій команді, або робити повноцінний трансфер до іншої команди.

Георгій Цитаїшвілі є вихованцем київського «Динамо», але не зміг закріпитися у першій команді. На правах оренди виступав за «Ворсклу», «Чорноморець», «Віслу» (Краків).

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть