Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Федорчук: «Травми Малиновського та Яремчука? Ребров точно ні до чого»

2024-04-03 18:29 Відомий український тренер Олег Федорчук висловився щодо великої кількості травмованих футболістів збірної України після вирішальних матчів ... Олег Федорчук: «Травми Малиновського та Яремчука? Ребров точно ні до чого»

Відомий український тренер Олег Федорчук висловився щодо великої кількості травмованих футболістів збірної України після вирішальних матчів відбіркового циклу Євро-2024.

Олег Федорчук

— Навантаження Реброва точно ні до чого. Тут є дві причини — емоційне напруження і погані газони у матчах за збірну. Швидше за все, емоційний сплеск був дуже високим, і футболісти грали на межі своїх сил, особливо це стосується Яремчука.

Було видно, що і Малиновському важко давалися ігри, він послизнувся, коли ісландці забили гол. Багато наших футболістів падали. Газон був важкий, не дуже високої якості з в'язким полем, що у Вроцлаві, що в Зениці. Наші футболісти були так заряджені на матчі, що м'язи потім не витримали.

До того ж, у Малиновського та Яремчука не було тривалого циклу, щоб вони постійно грали в стартовому складі. Усі ці фактори й зіграли роль у отриманих травмах. На рівному місці пошкоджень не буває.

Тепер про застуди Зубкова та Миколенка. Підтверджено, що спортсмени, які працюють під навантаженнями, більше схильні до захворювань. Тим більше, під час переїздів і перельотів вони перетинаються з великою кількістю людей, а в Європі та Україні зараз лютує вірус. Наприкінці зими — початку весни організм розслаблений і підхопити заразу не складає труднощів. Від природи нікуди не втечеш, — впевнений експерт.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть